NLdoet, ’t was weer goed!

NLdoet, ’t was weer goed!

NL doet ’t, Nuenen doet ’t en ook ons hobbycentrum doet ’t!

Zaterdag 11 maart was de dag waarop vrijwillig Nederland de handen uit de mouwen stak, inclusief de koning, Máxima en Beatrix. Zo ook bij ons hobbycentrum. In het kader van de jaarlijkse actie van het Oranjefonds NLdoet, zetten vrijwilligers zich in om van het geheel uit pallethout opgetrokken tuinhuis weer een fris en fraai geheel te maken. De oude uit 1980 stammende bielzen van het toegangspad werden vervangen door een nieuwe mooie sierrand. 

Tijdens de koffiepauze verraste voorzitter René Jansen eenieder met een prachtige kortingscheque van GAMMA bouwmarkten, een geste van het Oranjefonds dat bij de vrijwilligers in goede aarde viel. Positief was ook de komst van Ismene Borger van de Regionale Welzijnsorganisatie LEV groep. Zij bezoekt deze dagen al het vrijwilligerswerk dat in Nuenen tijdens de actie NLdoet is verricht.

Onderstaand een foto-impressie van deze zeer geslaagde dag.

 

NLdoet 2017

Geen reacties

Plaats een reactie