Schilders Atelier Nuenen helpt schildergroep uit de brand

Schilders Atelier Nuenen helpt schildergroep uit de brand

Zoals bekend is ons hobbycentrum al enige tijd op zoek naar deskundige begeleiding voor verschillende activiteiten. Zo ook voor de maandagmiddag-schildergroep. Gelukkig hebben wij nu voor deze groep deskundige ondersteuning gevonden van Schilders Atelier Nuenen. Vier personen van het Atelier zullen de schildergroep begeleiden, elk lid eenmaal per maand op de maandagmiddag. Wij zijn zeer gelukkig met deze begeleiding “van buiten”. De groep is inmiddels weer gegroeid in deelnemeraantal.
Marianne Schellekens is één van de begeleiders. Zij is zeer actief op het gebied van kunstzinnige uitingen. Bovenstaand ziet een nieuwe activiteit van haar. Graag uw aandacht hiervoor.

4 Reacties

 • Marianne Schellekens

  06.09.2017 om 22:31 Beantwoorden

  Leuk die aandacht van Hobbyclub Nuenen voor onze expositie In de H. Clemenskerk. Een echt Nuenens feestje met 7 Nuenense dichters die speciaal voor mijn 7 nieuwe scheppingsdagen-schilderijen 7 nieuwe gedichten schreven. De expositie in de gang van de pastorie ziet er fantastisch uit. Op zondagen na de viering en op iedere werkdag van 9 – 12u is de deur van de pastorie open en kan je de expositie bezoeken. Echt de moeite waard!

 • Marianne Schellekens

  06.09.2017 om 22:41 Beantwoorden

  Leuk, die aandacht van Hobbyclub Nuenen voor onze expositie.
  Een echt Nuenens feestje met 7 Nuenense dichters die 7 prachtige gedichten schreven bij mijn 7 nieuwe scheppings-schilderijen. De sfeervolle expositie in de gang van H. Clemenskerk is te bezoeken na de zondagsviering en ieder werkdag van 9 – 12 uur via de pastorie. Echt een bezoekje waard!!

Plaats een reactie