Firma Kroon schenkt graveermachine

Firma Kroon schenkt graveermachine

De firma Kroon Techniek uit Nuenen heeft ons hobbycentrum een Deckel graveermachine geschonken.

Hartelijk dank!

Het is een graveermachine met vele mogelijkheden. Je kunt er allerlei onderdelen op maken in onder andere messing, aluminium, staal, kunststoffen en hout. Als zodanig is de machine een prima aanvulling op hetgeen we in huis hebben. Maar het is geen machine waar iedereen zo maar op kan en mag werken. Opleiding en instructie is vereist. Guus Paulussen heeft de machine vooralsnog onder zijn hoede genomen. Dus wanneer je op de machine zou willen werken, neem dan eerst met hem contact op.

Op zaterdag 25 november is het gevaarte met vereende krachten van de firma Kroon aan de Gulberg overgebracht naar ons hobbycentrum aan het Park in Nuenen. 

 

Geen reacties

Plaats een reactie