Uitnodiging deelnemer servicedag

Uitnodiging deelnemer servicedag

De deelnemer servicedag is met name bedoeld voor die deelnemers van het hobbycentrum die jaarlijks hun deelnemersbijdrage betalen maar die je in de praktijk vaak niet veel meer ziet. In feite zijn deze deelnemers 100% sponsors.

Met een lezing of iets dergelijks wil het bestuur graag ieder jaar voor deze mensen iets terug doen, als dank voor hun financiële steun. Dit jaar gaat de lezing over insecten, vlinders én hun nestplaatsen.

Velen hebben een insectenhotel in hun tuin staan, maar hoe gebruiken de insecten en vlinders deze behuizing nu eigenlijk? Daarover gaat deze lezing van Toon Gevers van het IVN die daarbij prachtige en unieke beelden – die in eigen tuin zijn gemaakt – laat zien. Toon vertelt daarbij op boeiende wijze hoe hij deze beelden heeft gemaakt en hoe de natuur gebruik maakt van de door de natuur en de mens aangeboden nestelmogelijkheden. U zult versteld staan tot welke prestaties deze kleine diersoorten in staat zijn. Heel inspirerend.

Alle deelnemers van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats zijn uitgenodigd: zondag 15 april 2018 om 14.00 uur in de grote zaal van het hobbycentrum.

Het Bestuur

Geen reacties

Plaats een reactie