Zomerfeest 2018 op 22 augustus

Zomerfeest 2018 op 22 augustus

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het Zomerfeest 2018 dat op 22 augustus plaatsvindt. Ook dit jaar zal er weer een fietstocht en een warm en koud buffet worden georganiseerd. En uiteraard is er muziek. Hobbycentrum de Dorpswerkplaats is er niet alleen voor je hobby, maar brengt je vooral ook veel gezelligheid!

Evenals voorgaande jaren is uitsluitend de eigen partner van de deelnemer als introducé toegestaan. Dit betekent dat het voor echtparen die beiden deelnemer zijn, niet is toegestaan een introducé mee te nemen. Voor alleenstaanden kan de introducé een vriend of vriendin zijn.

U kunt aan deze dag deelnemen door het u toegezonden inschrijfformulier in te vullen en dit, tegelijk met uw betaling, in te leveren bij Gerrit van Zuijlen of Fien van Grootel. Dit kan t/m maandag 6 augustus.

Hopelijk zijn we weer met velen aanwezig op ons jaarlijks feestje. Gezelligheid maak je sámen!

Met vriendelijke groeten,

het bestuur

Geen reacties

Plaats een reactie