Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie

De nieuwjaarsreceptie zal zijn op woensdag 2 januari om 15.00 tot 17.00 uur.

Alle deelnemers van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats zullen hiervoor persoonlijk worden uitgenodigd. 

 

Het belooft weer een gezellige bijeenkomst te worden waarbij het nuttige met het aangename zal worden verenigd. Zo zal traditioneel de voorzitter René Jansen het nieuwe jaar openen met een terugblik op 2018, een jaar waarin erg veel is gebeurd, en een vooruitblik op wat de deelnemers van de dorpswerkplaats zoal in 2019 mogen verwachten.

Na afloop van het officiële gedeelte is er een feestelijke receptie waarbij u uitgebreid en onder het genot van een drankje en lekker hapje de gelegenheid heeft om uw mede-hobbyisten een voorspoedig 2019 toe te wensen.

Geen reacties

Plaats een reactie