NL DOET ’t weer!

NL DOET ’t weer!

Mooie klus op NL DOET dag

Er is op zaterdag 16 maart héél hard gewerkt bij ons hobbycentrum.

We hebben weer een mooi groen gazon voor de voordeur, alles op het terrein is gesnoeid, de bestrating is aangepast, er is een dakgoot gemonteerd voor de houtopslag en diezelfde houtopslag is aan de onderkant ook meteen dicht gemaakt. Onze vrijwillige tuinman Marinus, druk bezig op deze NL DOET dag, hoeft vanaf nu geen bladeren meer weg te vegen in de houtopslag. Om half 9 is er gestart en om 2 uur was alles klaar. Het resultaat mag worden gezien!

Zoveel werk in zo’n korte tijd uitvoeren lukt alleen met de hulp van een flinke groep deelnemers. Die waren in ruime mate aanwezig. Meer dan 20 klussers hebben hun persoonlijke steentje bijgedragen op deze NL DOET dag, samen met hoveniersbedrijf Tuin Uniek en bestratingsfirma Ton Beks, beide uit Nuenen. Gelukkig is iedereen, naar goed gebruik bij ons hobbycentrum, inwendig goed verzorgd door een paar gastdames. Ze zorgden voor koffie, thee, lekkere soep, broodjes en goedgevulde kroketten. 

 

Onze voorzitter – bij deze gelegenheid een stralende man in werkkleding – reikte een aantal kortingsbonnen uit, aangeboden door sponsors van de NL DOET dag 2019. De organisatie van NL DOET in Nuenen bracht een lading gebak (thanks!) en de Lokale Omroep Nuenen kwam langs met een cameraman. Wie weet zien we er nog iets moois van terug in een reportage.

Mannen, dames, hartelijk dank namens alle deelnemers van ons hobbycentrum!

Geen reacties

Plaats een reactie