Frans, Duits of Engels?

Frans, Duits of Engels?

Bij Hobbycentrum de Dorpswerkplaats zijn er in de conversatiegroepen Frans, Duits en Engels nog een paar plaatsen vrij voor het komende jaar.
De bijeenkomsten, met gezellige gesprekken in de buitenlandse taal, zijn vooral bedoeld voor mensen die hun talenkennis van vroeger willen opfrissen en uitbreiden. Er wordt dus wel enige kennis van de betreffende taal verwacht om mee te kunnen doen met de wekelijkse conversatiebijeenkomsten. De groepen bestaan uit maximaal 12 personen. En…vol is vol. Je mag gratis een paar keer meedoen op proef voordat je definitief besluit om deelnemer te worden.

Meer informatie vind je onder het tabblad activiteiten / conversatie diverse talen. Als je wilt kun je contact opnemen met de coördinator van de betreffende taalgroep. Aanmelden doe je door een e-mail te sturen naar info@dorpswerkplaatsnuenen.nl

Geen reacties

Plaats een reactie