Kunst uit Nuenen

Kunst uit Nuenen

Verschillende leden van schildercollectief Atelier Nuenen zijn ook lid van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats, sommigen zelfs als begeleider van een van de schilder- en tekengroepen. Daarenboven zijn ook andere deelnemers van ons hobbycentrum in kunst geïnteresseerd. Vandaar het volgende:

In deze tijd, waarin door corona zo ontzettend veel niet door is gegaan of werd gesloten, ontstond er een mooi initiatief. Chris Dekkers, die jarenlang als vrijwilliger gewerkt heeft voor de Lokale Omroep Nuenen en voor Studio040, richt zich nu met filmen op de creatieve sector. Hij gaat in zijn nieuwe serie Kunst uit Nuenen de komende maanden in gesprek met de kunstenaars van Atelier Nuenen, professioneel geschoolde kunstenaars en autodidacten. In korte filmpjes praat hij met ze over hun creatieve werk. Elke vrijdagavond vanaf 22.00 uur op Youtube (www.youtube.com/chrisdekkers), Facebook (www.facebook.com/camdekkers) en Instagram (www.instagram.com/chrisdekkersfilms) komt er een kunstschilder aan het woord in Kunst uit Nuenen. De filmpjes worden ook gedeeld in de Facebook-groep Nuenen Gerwen Nederwetten Eeneind, een groep met 5200 leden, waarvan u lid kunt worden.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Hans Könemann <konemann@planet.nl>.

Geen reacties

Plaats een reactie