Op 7 juni opent ons hobbycentrum weer zijn deuren

Op 7 juni opent ons hobbycentrum weer zijn deuren

Opening van het hobbycentrum

Na een lange periode van sluiten pakken we de draad weer op: op 7 juni openen wij weer onze deuren, natuurlijk vooralnog met de nodige coronabeperkingen, zie hier. Deze openingsvoorwaarden zijn ook zichtbaar op de prikborden in het gebouw. De maatregelen die wij nemen zijn gebaseerd op de richtlijnen van de overheid. Zo mogen er voorlopig niet meer dan 30 deelnemers gelijktijdig binnen zijn. Ook voor de diverse ruimtes zijn er aanvullende beperkingen. Dit zal flexibiliteit en aanpassingsvermogen vragen van iedereen.

Groepsleiders spelen een centrale rol

Alle groepsactiviteiten hebben een groepsbegeleider. De groepsbegeleider zal de nodige voorstellen doen en in de komende dagen contact met alle deelnemers van zijn/haar groep opnemen. Samen met de leden van de groep zal iedere groepsleider bepalen hoe en wanneer de activiteit weer wordt opgestart. Hierbij kunnen bepaalde randvoorwaarden worden afgesproken, bijvoorbeeld een voorlopig lagere bezetting per groep. Het is ook mogelijk om in de buitenlucht te werken, bijvoorbeeld onder de opgezette tenten en op de plaats van de fietsenstalling. Alle groepen kunnen, met inachtneming van de regels, van start gaan op maandag 7 juni.

Geen reacties

Plaats een reactie