Help je mee met Dwèrs op het ijs in het Park?

Help je mee met Dwèrs op het ijs in het Park?

Van vrijdag 17 december tot en met zondag 9 januari vindt voor de deur van ons hobbycentrum een heus ijsfeest plaats: Dwèrs op het ijs! Drie weken lang ligt er een overdekte ijsbaan met wintercafé midden in het Park van Nuenen. Elke dag van 10.00-21.00u kan er geschaatst worden op écht ijs en kan er gezelligheid opgezocht worden in het Wintercafé.

Zo’n evenement draait natuurlijk niet vanzelf. De organisatie is afhankelijk van vele vrijwilligers die mee de handen uit de mouwen willen steken om het ijsfeest tot een succes te maken. Denk aan mensen die de bar willen draaien, of in de keuken willen helpen, of de schaatsverhuur willen bemensen, of entreekaartjes willen verkopen, of ervoor zorgen dat het ijs elke dag in uitstekende conditie blijft. En ook zijn er handige handen welkom om ons Wintercafé mee aan te kleden. Kortom: we kunnen veel hulp gebruiken!

Lijkt je het wel leuk om mee te doen, meld je dan aan in ons hobbycentrum.

Geen reacties

Plaats een reactie