Corona-regels vanaf 16 november

Corona-regels vanaf 16 november

Voor ons hobbycentrum is het belangrijk dat we de “1,5 meter afstand” tot elkaar vanaf nu echt consequent aanhouden.

Daarenboven geldt dat vanaf 16 november alle personen die het gebouw van het hobbycentrum betreden, gedurende de gehele periode van verblijf in het gebouw een mondkapje dragen. Ook wanneer u even binnenloopt om wat te vragen of tijdens de uitoefening van uw hobby, niemand uitgezonderd. Verder wordt het maximum aantal personen per ruimte als volgt verlaagd:

 

Let op: om elkaar niet te besmetten draagt dus iedereen steeds een mondkapje, zoals de Rijksoverheid ons voorschrijft. Spreek elkaar aan op naleving van deze regels en doe a.u.b. alles wat mogelijk is om besmettingen te voorkomen, óók als u volledig bent gevaccineerd !

Geen reacties

Plaats een reactie