Bijzondere surprises van Sint-Nicolaas

Bijzondere surprises van Sint-Nicolaas

Ook dit jaar hebben de leden van ons hobbycentrum weer hard gewerkt aan een leuk assortiment surprises. Bent u op zoek naar een nestkastje voor een specifieke vogelsoort, een insectenhotel, een gezelligheids- of behendigheidsspel of iets anders van mooi hout? U bent van harte welkom! We hebben een heleboel originele en betaalbare (!) dingen om als surprise weg te geven.

Voor de kinderen heeft Sint komende zaterdag van alles klaargezet: houten kastelen, garages, poppenbedjes en blokkenwagens, grappige draaimolens, hijskranen en nog veel meer. Kortom, er is genoeg keuze voor de Sint.

Laat u verrassen en kom aanstaande zaterdag kijken naar het mooie assortiment dat in ons Nuenense hobbycentrum is vervaardigd. Betalen kan contant of met QR-code. De opbrengst van uw aankoop wordt volledig gebruikt voor de afbouw van onze nieuwe houtwerkplaats en de (her)inrichting van ons huidige gebouw. 

Voor wie het nog niet weet: de ingang van het Nuenense hobbycentrum ligt aan Park 63b in het centrum van Nuenen, schuin tegenover de Clemenskerk.

 

Speciaal voor uw sinterklaasinkopen zijn wij deze week geopend op

Zaterdag 26 november van 11.00 tot 14.00 uur

Wees er op tijd bij, want de mooiste/leukste dingen zijn het eerst weg.

 

Note:

Op zaterdag 17 december komt er ook nog een kerstmarkt, maar u kunt nu al een keuze maken uit een reeks kerstattributen zoals houten kerstbomen etc.

Geen reacties

Plaats een reactie