Klussers maken bij ons het verschil

Klussers maken bij ons het verschil

Klusteam

Het gaat goed met de werkzaamheden aan de nieuwe houtwerkplaats die achter ons hobbycentrum wordt afgebouwd. Dertig leden én niet-leden helpen gratis mee met de afbouw. Op die manier worden de bouwkosten flink wat lager! Het werktempo bij de nieuwbouw ligt hoog, maar er is uiteraard ook tijd voor koffie, thee en soms een lekkere vlaai…

De watervoorziening, de afvoer en het elektranetwerk zijn al deels aangelegd. Er wordt volop getimmerd aan de zolderverdieping en het tegelwerk in de keuken en het toilet is klaar. Het keukenblok staat er. Er is al flink geschilderd en de bestrating rond het gebouw ligt er ook grotendeels. Nieuwsgierig? Ga achterin eens kijken als u in ons gebouw bent.

Het bestuur is buitengewoon tevreden dat al deze werkzaamheden zo voorspoedig verlopen. Chapeau voor iedere vrijwilliger die meedoet!

 

 

 

Geen reacties

Plaats een reactie