Conversatie talen

conversatieOnder begeleiding wordt er in groepen taalles gegeven door middel van conversatie. Deelnemers leren zo met en van elkaar om de “vreemde taal” onder de knie te krijgen. Dit gebeurt met speelse opdrachten of aan de hand van een grammaticaboek. Hoe vaker je een taal spreekt, hoe gemakkelijker het gaat. Tijdens iedere bijeenkomst leer je nieuwe dingen en krijg je tips, zodat je de taal van jouw keuze steeds beter spreekt. Uiteraard is het belangrijk dat je steeds nieuwe woorden bijleert.

Er zijn nu conversatiegroepen voor Frans, Engels en Spaans. De groep, van maximaal 10 personen, komt in principe 1 keer per week bij elkaar. Voor sommige beginners-groepen is het 1 keer per 2 weken. Het kiezen van het juiste instapniveau is belangrijk om met plezier mee te kunnen doen. Na aanmelding vindt de definitieve indeling in een specifieke groep plaats in overleg met de begeleider. Voor sommige groepen is er een wachtlijst.

De werkwijze is niet voor iedere taal hetzelfde. Soms bestaat de groep uit een mix van verschillende niveaus, maar er zijn ook groepen met deelnemers van nagenoeg gelijk niveau. Hoe dan ook, het van en aan elkaar leren staat centraal, in een gezellige sfeer. Iedere nieuweling kan op proef een paar weken gratis meedoen. Daarna schrijf je je definitief in of je ziet af van verdere deelname.

Informatie over de diverse conversatielessen kunt u krijgen bij de coördinator van de groep, zie deze pagina.

Voor een foto-impressie klik hier.

 

 

 

Conversatie talen

Informatie/aanmelding Duits

Paul Krijne (06 2309 6128)

Informatie/aanmelding Spaans

Wilhelmien Glindmeyer
(e-mail: r.glindmeyer@onsnet.nu)

Informatie/aanmelding Engels

Ger van de Ven (040-2833890)

Informatie/aanmelding Frans

Frank Berding (040-2837162)

Categorie

Talen

Tags
conversatie, engels, frans, spaans, taal