Modelbouw

P1100990Modelbouw is een verzamelnaam voor allerlei activiteiten. De een bouwt een draadloos bestuurbaar vliegtuig of een boot, de ander zet een miniatuur poppenhuis in elkaar of maakt iets voor de modelspoorbaan. Weer iemand anders bouwt een klein draaiorgel dat echt werkt of een mini-stoommachine.

Voor deze activiteit leggen we de grens ruim, want je bepaalt immers zelf wat je gaat maken. Hoe dan ook is het goed om te weten dat je als deelnemer van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats kunt beschikken over een grote hoeveelheid machines en handgereedschappen om je doel te bereiken.

Bovendien zit er bij ons hobbycentrum veel kennis, dus het moet raar lopen als je bij ons geen oplossing kunt vinden voor je probleem. Ons gebouw is ruim en comfortabel verwarmd.

De groepsactiviteit modelbouw staat bij ons nog in de kinderschoenen, dus met jouw komst help je mee om dit verder uit te bouwen. Je bent, na aanmelding als deelnemer, van harte welkom op dinsdagavond! Wel is het nodig dat je je komst tijdig aankondigt bij de begeleider, zodat die ook aanwezig is. Zie informatie rechts op deze pagina.

Uiteraard is het ook mogelijk om de activiteit modelbouwen zelfstandig uit te oefenen tijdens de reguliere openingsuren, wanneer er een toezichthouder hout/metaal aanwezig is.

Voor foto’s modelbouw klik hier.

Modelbouw

Begeleider

Ton Sterken (040-2952525)

Datum

dinsdag 19:30 - 22:00
Let op: je bezoek op dinsdagavond dien je tijdig telefonisch te melden bij de begeleider

Categorie

Hobby

Tags
bouw, model, modelbouw