Vrienden van de Dorpswerkplaats

Steuntje in de rug?

schilderenHobbycentrum de Dorpswerkplaats ontvangt geen structurele subsidie. De belangrijkste inkomsten komen uit de (half)jaarlijkse financiële bijdrage van onze leden en de verkoop van artikelen en diensten. Ook ontvangen we regelmatig donaties van mensen die ons hobbycentrum een warm hart toedragen; onze vrienden van de Dorpswerkplaats. Iedereen kan vriend worden. Als u ons liever anoniem wilt steunen, kan dat uiteraard ook. Uw gift, groot of klein, stellen wij zeer op prijs. Giften vormen een welkome bijdrage om onze activiteiten voort te kunnen zetten en invulling te geven aan onze maatschappelijke betrokkenheid.

Voor aanmelding als vriend van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats kunt u gebruik maken van een formulier, dat verkrijgbaar is in ons hobbycentrum. Rechtstreeks contact opnemen met onze penningmeester Jan Merks (tel. 040 283 6027) kan ook. Hij geeft u graag meer informatie over de mogelijkheden voor een donatie aan onze stichting.

Indien u Hobbycentrum de Dorpswerkplaats een goed hart toedraagt en een cadeaubestemming zoekt voor bijvoorbeeld uw feestje, jubileum of anderszins, dan zijn wij zeer vereerd als u uw donatie aan ons beschikbaar stelt.

Uw bijdrage kunt u altijd overmaken op onze bankrekening NL79 RABO 0137 4369 63