Corona

Het bestuur van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats heeft besloten om per 2 juni héél voorzichtig open te gaan. Dit gebeurt met inachtneming van de regels die de overheid ons oplegt, aangevuld met regels die het bestuur specifiek voor ons hobbycentrum heeft opgesteld.

Regels en afspraken

Hieronder vindt u de belangrijkste zaken die vanaf 2 juni aanstaande gelden voor iedere deelnemer/bezoeker van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats. U houdt zich in alle omstandigheden nauwgezet aan de regels die het bestuur hanteert op basis van richtlijnen van het RIVM en wetgeving van de overheid.

De volledige regelgeving waar u zich aan dient te houden vindt u onder aan deze pagina. Deze zal ook in het gebouw worden opgehangen.

 

1. U bent zelf volledig verantwoordelijkheid voor uw gezondheid en het te nemen risico ligt volledig bij u. U bepaalt zelf of u wel of niet komt. Kom nooit bij twijfel over uw gezondheid, bij verkoudheid, hoesten, snotteren. Loopt u een coronabesmetting op, dan moet u dit direct melden.

 

2. Mogelijk wordt het hobbyrooster van uw groep (tijd/dagdeel) tijdelijk aangepast voor de hele groep of voor een deel van uw groep. Uw eigen groepsleider zal/kan u informeren.

 

3. Kom zoveel mogelijk te voet of met de fiets. Er is op het terrein nu minder ruimte voor geparkeerde auto’s. Parkeren buiten ons terrein, op de openbare weg, kan nodig zijn. Denk aan uw parkeerschijf.

 

4. Wettelijk: er mogen maximaal 30 personen tegelijktijdig in het gebouw zijn. Per ruimte geldt er ook een maximum. Dit wordt bij de ingang(en) van iedere ruimte aangegeven.

 

5. U volgt eventuele aanwijzingen van controlerende BOA’s direct op.

 

6. U gaat uw eigen hobbyruimte in/uit via de kortste weg. Voor uw jas/kleding is er nu geen centrale garderobe beschikbaar. Het toilet is uitsluitend buitenom toegankelijk, via de voordeur.

 

7. Was regelmatig uw handen, in elk geval bij binnenkomst.

 

8. U gebruikt overal in het gebouw een eigen (niet medisch) mondkapje. Buiten geldt er geen draagplicht.

 

9. Op het hele terrein van het hobbycentrum, binnen én buiten, houdt u onderling minimaal 1,50 meter afstand.

 

10. Tussen de activiteiten van de diverse hobbygroepen wordt er 1 kwartier ingepland voor het schoonmaken/ontsmetten/ventileren van de ruimte. U krijgt instructie van uw groepsbegeleider.

 

11. Uw koffie en thee kunt u uitsluitend met gepast muntgeld betalen. U brengt uw eigen kop/mok en lepeltje mee en ook koffiemelk (poeder of cups) en suiker.

 

12. De inrichting van het terrein is aangepast om het hobbyen buiten het gebouw te bevorderen. Buiten wordt er o.a. een grote tent opgesteld waarin u kunt hobbyen. Kies uw werkplek in overleg met uw groepsleider.

 

13. U kunt niet zomaar “binnenvallen” om te komen hobbyen of om koffie te komen drinken. Kondig uw voornemens/bezoek aan bij uw groepsleider. Uw groepsleider is namelijk uw aanspreekpunt.

Bovenstaande lijst van 13 punten is slechts een samenvatting.

De volledige regelgeving waar u zich aan dient te houden, kunt u lezen wanneer u hier klikt.