Musicalgroep Kapsones speelt Hakimekaki

Musicalgroep Kapsones speelt Hakimekaki

Zoals elders op deze website is uitgelegd (zie hier), biedt ons hobbycentrum onderdak aan de musicalgroep Kapsones.

Ook dit jaar heeft deze Nuenense musicalgroep weer een nieuwe vrolijke productie in elkaar gezet.

Tijdens de voorstelling kunnen kinderen en hun ouders genieten van een origineel verhaal vol spanning, humor en vrolijke liedjes.

Het verhaal is als volgt: Kapsones neemt je mee naar de onderwater-wereld. Je weet dat in de grote zeeën vissen leven, heel veel verschillende soorten vissen. Maar er leeft nog meer onder water! Zo zijn er de haaibaaien, dat lijken soms net heksen en ze kunnen goed drankjes en zalfjes maken. Dat is wel fijn voor vissen met zwemmerseczeem of kwallen met kwaaltjes.

15 Jaar geleden voer de Kapsonesschuit uit. Met een vrolijke piratenbemanning trok ze over de oceaan. Nu gaat het gerucht dat de schuit is vergaan met man en muis. Maar is dat echt waar? Heeft echt niemand het overleefd?

Als Hakimekaki, de zeedraak, de hulp inroept van de haaibaaien, gaat het gruwelijk mis. Hij is in alle staten. Oesters, kwallen en een kogelvis zouden wel willen helpen, maar hebben genoeg aan hun eigen problemen. Bovendien is de zee erg vervuild. De inspectievissen moeten daarom hard werken om op te ruimen. Een haast onmogelijke taak voor ze, ze houden dapper vol en hebben er zelfs lol in. Want het vuil verdwijnt op wonderlijke wijze.

Ben je benieuwd hoe dat kan? Kom dan kijken en beleef het mee.

Wanneer en waar?

Kapsones brengt met deze nieuwe musical weer een vrolijk verhaal voor kinderen van 4 tot 11 jaar. De voorstelling is te zien op 13 april (19.00 uur), 14 april (14.30 en 19.00 uur) en 15 april (10.30 en 14.30 uur) in de theaterzaal van Het Klooster in Nuenen.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Beeldwinkel Verhallen en online te bestellen via website www.musicalgroepkapsones.nl

Geen reacties

Plaats een reactie