NL DOET U ook mee?

NL DOET U ook mee?

Aanstaande zaterdag 16 maart a.s. organiseren wij wederom een NL DOET activiteit in het kader van de landelijke actie van het Oranjefonds.

Wat gaan we doen?

Het is de bedoeling om aanstaande zaterdag gezamenlijk het voorterrein (als je binnenkomt rechts voor ons gebouw, zie foto) te renoveren en een fraaier aanzicht te geven.

Eerst gaan we het huidige ‘’knollenveld’’ uitgraven en van nieuwe, zwarte grond voorzien. Daarna moet alles worden uitgevlakt. We worden bij deze klus professioneel ondersteund door Beks Grondwerken met een graafmachine. Daarna volgt het leggen van een nieuw grasveld met zoden. Dit gebeurt grotendeels met de hand. En uiteraard moeten er nieuwe struiken en planten worden gepoot zodat het een mooi geheel wordt. De bestrating en de stoepranden gaan we daarbij ook aanpassen. Alle materialen worden aan- en afgevoerd door de firma Beks.

Daarnaast moeten er op die zaterdag nog wat kleinere klusjes worden aangepakt. Het voorjaar komt eraan en dus is het weer tijd voor een grote snoeibeurt op het hele buitenterrein. En er moet een lange dakgoot worden gemonteerd aan de houtopslag.

Kortom, veel werk aan de winkel!

Daarom NL DOET U ook mee?  We beginnen om 09.00 uur.
Je kunt onaangekondigd komen helpen, maar het is handiger als je je tevoren even aanmeldt bij de coördinator Ad van Rooij, tel 06 5354 5237. Of stuur even een mailtje naar: advanrooij@onsnet.nu

Voor koffie met versnapering wordt gezorgd. Zoals gebruikelijk zal het ook bij deze NL Doet buitenklus weer heel gezellig worden!

Geen reacties

Plaats een reactie