Rabobank ClubSupport 2021 van start

Rabobank ClubSupport 2021 van start

Ook dit jaar doet ons Nuenense hobbycentrum weer mee met de actie Rabobank ClubSupport. Vorig jaar konden we met de opbrengst van de actie een luchtventilatiesysteem aanschaffen. De aanleg, eigenhandig uitgevoerd door deelnemers van ons hobbycentrum, was niet eenvoudig maar heeft ons gebouw duidelijk ‘’coronabestendiger’’ gemaakt.

Ons doel voor dit jaar: zonnepanelen!

In ons gebouw staan een aantal professionele machines voor hout- en metaalbewerking. Die vragen veel stroom, net zoals de keramiekovens die we in huis hebben. Toch willen we -net zoals u- de sterk stijgende energiekosten zoveel mogelijk in de hand houden. We willen een bijdrage leveren aan de algemeen noodzakelijke energiebesparing ten gunste van het milieu. Wij zijn voorstander van duurzame investeringen die een mooi rendement opleveren. Daarom gaan we het dak van ons Nuenense hobbycentrum, waar mogelijk, voorzien van zonnepanelen. De opbrengst van de Rabobank ClubSupport actie 2021 zal een belangrijke eerste aanzet zijn om dit te realiseren.

Als lid van de Rabobank kunt u ons helpen door maximaal te stemmen op Hobbycentrum de Dorpswerkplaats. Als u nog niet heeft gestemd, doe dat dan aub.

Geen reacties

Plaats een reactie