Herinrichting van het huidige gebouw

Herinrichting van het huidige gebouw

Nadat de nieuwbouw gereed is, is het de bedoeling dat de houtwerkplaats daar naartoe verhuist. Dit heeft grote gevolgen voor de overige activiteiten in het huidige gebouw. Immers, midden in het huidige gebouw komt er een hele grote ruimte vrij waar andere activiteiten in kunnen worden ondergebracht.

Naast alle nieuwbouwactiviteiten wordt hier flink over nagedacht: welke activiteiten hebben meer ruimte nodig en wat kan waar naartoe, een hele puzzel. Wanneer de nieuwbouw klaar is moeten natuurlijk eerst alle houtbewerkingsmachines worden verhuisd, op zich al een hele klus. Maar daarna zal het er een stuk rustiger worden, een veelgehoorde wens. Maar wat daarna? De oude ruimte van de houtwerkplaats zal helemaal opnieuw moeten worden ingericht. En als gevolg van verhuizingen van activiteiten wellicht ook andere ruimtes. De beschikbare financiën leggen echter wel nadrukkelijk beperkingen op. Niet alles wat we graag zouden willen is meteen mogelijk.

Alles is nog volop in ontwikkeling. We houden u op de hoogte.

Geen reacties

Plaats een reactie