Oud-voorzitter Stephan Nagelkerke overleden

Oud-voorzitter Stephan Nagelkerke overleden

Recent bereikte ons het bericht dat op 15 april onze oud-voorzitter Stephan Nagelkerke op 78-jarige leeftijd is overleden. Alhoewel hij reeds enig tijd ziek was, kwam het bericht toch nog vrij onverwachts. Hij en zijn gezin zaten nog vol plannen.

Gedurende een periode van meer dan 10 jaar is Stephan actief geweest voor ons hobbycentrum. In zijn periode speelde vooral het verkrijgen van een betaalbare huisvesting een grote rol. Na vele jaren van overleg met diverse partijen kwam de huidige oplossing in beeld, een erfpachtconstructie waarvan we nu nog dankbaar gebruik maken.

In zijn periode was er sprake van een gestage groei van het aantal leden van het hobbycentrum. Vele leden maken tot hun grote tevredenheid dagelijks gebruik van de faciliteiten waarvoor Stephan Nagelkerke zich heeft ingezet.

Hij werd daarvoor beloond met een erelidmaatschap.

Het bestuur en de leden wensen de familieleden veel sterkte toe bij dit verlies. 

Geen reacties

Plaats een reactie