Nieuwe schoonmaakhulp gezocht

Nieuwe schoonmaakhulp gezocht

Op vrijdagmiddag heeft een betrouwbare schoonmaakhulp jarenlang schoonmaakwerkzaamheden verricht om de keuken, toiletten, kleine en grote zaal piekfijn in orde te maken voor onze leden. De schoonmaker heeft aangegeven dat hij per 5 september stopt met zijn werkzaamheden omdat hij naar het buitenland vertrekt.

Het bestuur zoekt nu dus een nieuwe schoonmaker (M/V) die deze werkzaamheden kan overnemen. Het gaat om enkele uren, wekelijks. Bij voorkeur op vrijdagmiddag, zaterdag of zondag. Het betreft een functie waarbij op jaarbasis de maximale vrijwilligersvergoeding die de overheid heeft vastgelegd wordt uitbetaald. Ook jongeren die dit werk zouden willen uitvoeren gedurende een langere periode kunnen zich melden. Kent u iemand? Geef het aan hem/haar door. Informatie kan verkregen worden bij onze penningmeester Jan Merks. Email:  info@dorpswerkplaatsnuenen.nl

Geen reacties

Plaats een reactie