Sinterklaasmarkt

Sinterklaasmarkt

Sinterklaas en surprises bij Nuenens hobbycentrum

Op zaterdag 25 november van 11.00 tot 14.00 uur is ons hobbycentrum speciaal geopend om iedereen de gelegenheid te geven cadeautjes te kopen voor een gezellige sinterklaas- of surpriseavond.

Er staan houten kastelen en garages klaar, poppenbedjes, blokkenwagens, grappige draaimolens, houten hijskranen en nog véél meer! Ook zijn er allerlei houten gezelschaps- en behendigheidsspellen voor binnen en buiten. In de houtwerkplaats is er weer een flinke veelheid aan vogel- en voederhuisjes gemaakt, voor allerlei vogels en in diverse maten. Leuk om weg te geven en het hele jaar door te koop. Mooie kwaliteit en héél betaalbaar. Kom dus op 25 november even langs!

U kunt nu al een keuze maken uit een beperkt aantal kerstattributen, waaronder houten kerstbomen. Die geven weinig rommel en zo’n compact ding is heel snel opgetuigd. Alle artikelen die u kunt kopen zijn gemaakt door leden van ons Nuenense hobbycentrum en met uw aankoop steunt u de stichting die alles draaiend houdt.

 

 

Geen reacties

Plaats een reactie