Gastvrouw / gastheer

Wie is het eerste aanspreekpunt?

Onze gastvrouwen (of gastheren!) zijn onmisbaar.

Tijdens de openingsuren zijn bij ons bij toerbeurt en volgens een rooster een of meerdere gastvrouwen aanwezig. Een prettige ontvangst vinden we vanzelfsprekend, dus hier ligt een belangrijke taak. Gastvrouwen hebben ook grote invloed op de sfeer in ons hobbycentrum. Ze zetten dagelijks koffie en thee, zodat onze deelnemers iedere morgen en middag samen een gezellig rustmoment hebben. Dat kan binnen zijn, maar in de zomer zitten we samen graag buiten op het fleurige terras! En als we een feestje of een receptie hebben schenken onze dames graag een glaasje in voor de gasten!

In goed overleg kunnen er door de dames eventueel lichte schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd in en aan het gebouw. De groep werkt onder verantwoordelijkheid van de facilitair coördinator.

Gastvrouwen zijn deelnemersbijdrage verschuldigd, maar vrijstelling is in sommige gevallen mogelijk. Die kan worden aangevraagd bij de penningmeester .

Mocht u interesse hebben om bij ons een morgen of  middag gastvrouw / gastheer te  zijn, neem dan contact op met Ria van der Wielen (040-2833731).