What about joining our English conversation group?

What about joining our English conversation group?

Bij de conversatiegroepen Engels voor vergevorderden kunnen er weer een paar nieuwe deelnemers aanschuiven. Misschien iets voor u? Het gaat om de groep die dinsdagmiddag van 15.00 tot 16.30 uur bij elkaar komt of de groep van donderdagmiddag 15.30 – 17.00 uur.

Tijdens de Engelse conversatie voor vergevorderden wordt er nauwelijks Nederlands gesproken, dus wie mee wil doen moet het beginnersniveau Engels duidelijk gepasseerd zijn. De deelnemers bepalen meestal zelf het conversatie-onderwerp en het kan dus over van alles gaan. Op deze manier leer je het meest.

Om mee te kunnen doen moet je je inschrijven als deelnemer van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats. Dat kost €100 per jaar, in twee termijnen te voldoen. Verder heb je nog een paar lesboeken nodig. Als je geïnteresseerd bent, wacht dan niet langer en neem contact op met coördinator Ger van de Ven, tel. (040) 283 3890

Algemene informatie over deelnemerschap/meedoen bij het Nuenense hobbycentrum vind je op deze website.

Geen reacties

Plaats een reactie