Teller bijna op 5oo leden

Teller bijna op 5oo leden

Het jaar 2023 is afgesloten met de vaststelling dat het ledental van ons hobbycentrum gestaag groeit. Steeds meer mensen weten de weg naar Park 63b te vinden, de teller staat inmiddels op 480 leden. Met name de nieuwe hobbygroep 3D printen-CNC trekt veel nieuwe gezichten. Ook diverse talengroepen lopen weer vol, zoals gebruikelijk in het begin van het nieuwe jaar.

Als de prachtige, nieuwe houtwerkplaats binnenkort in gebruik wordt genomen zal dat ongetwijfeld een aantal nieuwe leden opleveren. Het inrichten en gebruiksklaar maken van de nieuwe hal is nu in volle gang. Daarna wordt het oude gebouw opnieuw ingedeeld en in de vrijgekomen oude timmerruimte midden in het gebouw zal worden benut voor andere hobbyactiviteiten. Er komen dan ook weer mogelijkheden voor het opstarten van nieuwe hobby’s die nu nog niet in ons programma zitten.

Wie meer wil weten over hobby’s en lidmaatschap kan kijken op. www.dorpswerkplaatsnuenen.nl

Geen reacties

Plaats een reactie