Houtbewerken

Ons hobbycentrum beschikt over een goed uitgeruste houtwerkplaats met professionele machines en gereedschappen. Er is een aparte damesgroep houtbewerken op de donderdagmorgen van 09.00u tot 12.00u, zie elders op deze website.

Op maandagmiddag (13.30u – 16.00u) en op maandagavond (19.30u -22.00u) zijn er 2 groepen actief bezig met het maken van meubels, houten speelgoed en nog veel meer.

Je kunt in de houtwerkplaats bijvoorbeeld terecht voor het maken van een meubelstuk of het opknappen van een oude stoel, maar ook voor het maken van houten speelgoed voor uw (klein) kinderen. Tuinliefhebbers kunnen aan de slag voor het maken van een bloembak of nestkastje of wat anders. Iedere man of vrouw die graag met hout, hamer lijm, spijkers en schroeven in de weer is kan bij ons terecht om iets moois te maken.

Op ALLE werkdagen kun je tijdens de openingsuren aan de slag in onze houtwerkplaats. Er zijn altijd wel mensen aanwezig om je met raad en daad bij te staan. Je brengt je eigen materiaal mee, of je koopt het ter plekke voor een bescheiden bedrag. De toezichthouder maakt je graag wegwijs.

Kom gerust eens een kijkje nemen in de houtwerkplaats. In een gezellige sfeer worden daar de leukste dingen gemaakt!

Voor foto’s van het houtbewerken klik hier.

 

 

 

 

Houtbewerken

Begeleiders

Overdag: vacature
info@dorpswerkplaats.nl

maandagmiddag en maandagavond
Bart Coolen (tel 040 283 59 07)

Datum

dagelijks

Categorie

Activiteiten