Houtbewerken

P1040965Wij beschikken over een goed uitgeruste houtwerkplaats met veel professionele machines en gereedschappen. Er is een aparte vrouwengroep houtbewerken op de donderdagmorgen van 09.00 tot 12.00u, zie elders op deze website.

Je kunt in de houtwerkplaats terecht voor het maken van een meubelstuk of het opknappen van een oude stoel, maar ook voor het maken van speelgoed zoals een bolderkar, een speelgoedgarage, mooi poppenhuis of keukentje voor uw (klein) kinderen. Tuinliefhebbers kunnen aan de slag voor het maken van een bloembak of nestkastje. Iedere man of vrouw die graag met hout, hamer lijm, spijkers en schroeven in de weer is kan bij Hobbycentrum de Dorpswerkplaats terecht om iets moois te maken.

Op ALLE werkdagen kun je tijdens de reguliere openingsuren in onze houtwerkplaats aan de slag. Er zijn altijd wel mensen aanwezig om je met raad en daad bij te staan. Je brengt je eigen materiaal mee, of je koopt het ter plekke voor een bescheiden bedrag. De toezichthouder maakt je graag wegwijs.

Sinds kort is de houtafdeling van het hobbycentrum ook open op dinsdagavond van 19.30u tot 21.30u. Deelnemers die tijdens deze uren aan de slag willen moeten hun komst tijdig doorgeven, zodat begeleider Chris Liebregts aanwezig is. Zie de informatie elders op deze pagina.

Kom gerust eens een kijkje nemen in de houtwerkplaats. In een gezellige sfeer worden daar de leukste dingen gemaakt!

Voor foto’s van het houtbewerken klik hier.

 

 

 

 

Houtbewerken

Begeleiders

Vacature
Henk van Engeland (040-2812166)

Chris Liebregts (tel 06 2041 5807) is alleen op dinsdagavond aanwezig, na telefonisch overleg

Datum

dagelijks

Categorie

Hout

Tags
bewerken, hout