Houtbewerken

Ons hobbycentrum beschikt over een gloednieuwe, grote houtwerkplaats met professionele machines en allerlei gereedschappen.

Op ALLE werkdagen kun je daar tijdens de openingsuren aan de slag, behalve op donderdagmorgen. Dat is de ochtend voor de damesgroep houtbewerken. Zie elders op deze website.

Er zijn altijd wel mensen aanwezig om je met raad en daad bij te staan. Je brengt je eigen materiaal mee, of je koopt het ter plekke voor een bescheiden bedrag. De toezichthouder maakt je graag wegwijs.

Alles staat sinds kort opgesteld in een gloednieuwe hal die binnenkort officieel wordt geopend. Er wordt nu al in gewerkt, kom dus gerust een kijkje nemen!

 

Op maandagmiddag (13.30u – 16.00u) en op maandagavond (19.30u -22.00u) zijn er 2 groepen actief bezig met het maken van meubels, houten speelgoed en nog veel meer. Deze groepen zijn ook, op allerlei manieren, actief betrokken bij het inrichten van onze nieuwe houtwerkplaats.

Je kunt daar bijvoorbeeld een meubelstuk maken of het een oude stoel opknappen, maar ook houten speelgoed voor uw (klein) kinderen maken op een professionele manier. Tuinliefhebbers kunnen aan de slag voor het maken van een bloembak of nestkastje of wat anders. Het maakt niet uit, iedere man of vrouw die graag met hout, hamer lijm, spijkers en schroeven in de weer is kan bij ons terecht om iets moois te maken.

Kom gerust eens een kijkje nemen in de mooiste houtwerkplaats van Zuid-Nederland. In een gezellige sfeer worden daar de leukste dingen gemaakt!

Voor foto’s van het houtbewerken klik hier.

 

 

 

 

Houtbewerken

Begeleiders

Overdag: vacature
info@dorpswerkplaats.nl

maandagmiddag en maandagavond
Bart Coolen (tel 040 283 59 07)

Datum

dagelijks

Categorie

Activiteiten