Vorstelijke wafels op koningsdag

Vorstelijke wafels op koningsdag

De bakijzers draaiden op volle toeren in onze kraam, emmers beslag gingen er doorheen. Ook waarnemend burgemeester mevrouw Madeleine van Toorenburg kon de heerlijke wafels van onze gastvrouwen niet weerstaan. Fotograaf Ben Wilde legde met zijn camera voor de kraam het moment vast dat de poedersuiker over de slagroom ging. Smullen maar, mevrouw!

Op de andere foto onze kraam met op de voorgrond prominent ons nieuwe logo. Iedereen ziet voortaan meteen waar al die mooie spullen in de kraam worden gemaakt en bij welke organisatie die supergezellige gastvrouwen horen. Die van ons maken er áltijd een feestje van! Ze werden in de kraam op de foto gezet door Elly van Maasakkers, lid van de fotogroep van ons hobbycentrum.

Koningsdag 2024 was ook voor ons hobbycentrum een geslaagd, drukbezocht evenement. Klik hier voor een fotoserie van Koningsdag 2024.

Geen reacties

Plaats een reactie