Fien van Grootel krijgt haar eigen straatnaambord in Nuenen

Fien van Grootel krijgt haar eigen straatnaambord in Nuenen

Verbaasd, verrast en zelfs emotioneel reageerde Fien van Grootel vrijdagavond j.l. nadat wethouder Joep Pernot van de gemeente Nuenen c.a. namens het bestuur van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats het straatnaambordje ‘Fien van Grootel Hof’ onthulde tijdens de viering van het 20-jarig jubileum van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats. Het bordje krijgt een plaats in de prachtige tuin van de Dorpswerkplaats. Die zal daarmee tot in lengte van dagen haar naam dragen als eerbetoon aan de stichtster van de Dorpswerkplaats.

Een feestelijk versierde tent op het terrein van de Dorpswerkplaats bood ruimte aan meer dan 250 genodigden. Het  officiële gedeelte bestond uit toespraken van voorzitter Stefan Nagelkerke en wethouder Joep Pernot, die beiden de loftrompet staken over de Dorpswerkplaats in de vorm zoals deze nu functioneert. Daarnaast was er een inleiding van Jos van Gennip, oud-Nuenenaar en o.a. voormalig lid van de Eerste Kamer over het samenleven en samenwerken tegen de achtergrond van de actuele veranderingen in de maatschappij.

Naast het serieuze gedeelte was er plaats voor een vrolijk noot. Het voor de gelegenheid samengestelde Dorpswerkplaatskoor onder leiding van Jan Vlemmix bracht drie vrolijke liedjes ten gehore. Daar waar kon werd er enthousiast meegezongen of geklapt.

Het muzikale trio ‘All round music’ verzorgde de muziek tijdens het buffet. Het prachtige weer zorgde ervoor dat niet alleen in de tent maar ook overal in de tuin in kleine groepjes gegeten en bijgepraat werd. Mede dankzij een aantal gulle sponsors en giften van fondsen kon het bestuur dit jubileumfeest aanbieden aan de gasten.

Geen reacties

Plaats een reactie