LON interviewt voorzitter René Jansen

LON interviewt voorzitter René Jansen

Op woensdagmorgen 17 februari heeft LON TV een bezoek gebracht aan ons hobbycentrum ter gelegenheid van de recente benoeming van René Jansen tot nieuwe voorzitter.

Dit bezoek wordt t/m zaterdag 5 maart dagelijks om 11.00 u, 14.00 u, 17.00 u, 19.00 u, 21.00 u, 23.00u en 01.00 uur op tv uitgezonden in het programma Nuenen Nú.

Tijdens het bezoek interviewt verslaggever Ed Janssen voorzitter René en penningmeester Jan Merks over een aantal actuele zaken. Cameraman is Piet Cloosterman. Hij is al heel lang deelnemer van ons hobbycentrum.

René legt in de uitzending uit waarom Hobbycentrum de Dorpswerkplaats zo’n belangrijke maatschappelijke functie bekleedt in de Nuenense dorpsgemeenschap en hoe belangrijk het is om samen hobby’s te beoefenen en van elkaar te leren. Verder geeft René een korte toelichting op zijn visie en zijn plannen voor de verdere ontwikkeling van ons hobbycentrum.

Penningmeester Jan Merks geeft kort aan hoe nu de begroting wordt gefinancierd. Hij meldt dat we op de langere termijn gaan interen op onze reserves wanneer we niet voor meer subsidie in aanmerking komen.

De uitzending is ook te bekijken via deze link: http://omroepnuenen.nl/tv/uitzending-gemist/

Geen reacties

Plaats een reactie