Kom schetsen en tekenen!

Kom schetsen en tekenen!

Onze tekengroep op dinsdagochtend kan wel wat nieuwe leden gebruiken. Daarom roepen wij iedereen die plezier heeft in tekenen en zijn/haar tekentechniek wil verbeteren op om onze tekengroep te komen versterken.
In deze bijzondere tekenles kan je tekenen wat je wilt, in je eigen stijl. Er wordt niet gewerkt met opdrachten. Je zoekt je eigen inspiratie in foto’s, boeken of tijdschriften of brengt een voorwerp mee om na te tekenen. De gewoonste dingen kunnen leiden tot een tekening. Alles begint met kijken en met verwondering over hoe alles mooi in elkaar zit.
Je kunt een onderwerp precies uitwerken of krabbelend interpreteren. Abstract werken of emotie uitdrukken. Je zoektocht leidt naar de juiste lijn, het juiste vlak of de treffende gelijkenis. Daar doe je het voor. De ene dag lukt dat beter dan de andere dag.
Er kan geëxperimenteerd worden met potlood, houtskool, pastelkrijt, fineliners of aquarel. Heb je vragen? Dan kun je een beroep doen op het deskundig advies en de aanwijzingen van begeleider Jan de Weeger.
Het gaat bij ons vooral om het plezier in tekenen, niet om de perfectie.
Als je de sfeer van de les wilt proeven, kun je vrijblijvend binnenlopen in de tekenles op dinsdagochtend van 9 tot 12 uur. Graag tot ziens!
De schets bij dit artikel is gemaakt door een cursist van deze tekengroep.

Geen reacties

Plaats een reactie