Aan het werk voor Sinterklaas

Aan het werk voor Sinterklaas

Sinterklaas hoef je niet te vertellen waar hij mooie cadeaus kan halen voor pakjesavond. Daarom is hij een goede bekende van de ‘hoofdtimmerman’ bij ons hobbycentrum, de heer Henk van Engeland, een echte vakman, die hier ieder jaar met hart en ziel voor Sinterklaas bezig is. De Sint waardeert dat enorm. “Ik kan al 10 jaar een beroep op hem doen. Prachtige dingen maakt hij voor mij, super!” 

Henk van Engeland weet wat Sinterklaas dit jaar nodig heeft om weg te geven. “Vooral houten speelgoed, ook voor de allerkleinsten. Hijskranen, meubeltjes, keukentjes, poppenbedjes, houten kastelen, te veel om op te noemen. Allemaal voor pakjesavond.”

Kom kijken!

Sinterklaas koopt al ruim 20 jaar bij ons hobbycentrum. De komende weken zijn tijdens de openingsuren de cadeaus te zien die binnenkort zullen worden opgehaald door Hoofdpiet en Sjouwpiet. Iedereen kan dus nu al komen kijken naar wat er allemaal gemaakt is voor het feest van 5 december. Uiteraard ook degelijke vogel- en voederhuisjes, nog steeds leuk om te krijgen als de winter eraan komt.

Kerst

Als het Sinterklaasfeest voorbij is dan gaan we aan de slag voor de kerstman, want ook die kent de weg naar Park 63b. Henk van Engeland vindt het allemaal prachtig: “Gelukkig hoef ik niet alles in m’n eentje te doen. Samen met anderen hier mooie dingen maken voor Sinterklaas en de kerstman blijft leuk!”

Voor een impressie van de cadeaus klik hier.

Geen reacties

Plaats een reactie