NLdoet 2017

NLdoet 2017

Op zaterdag 11 maart vindt de landelijke actiedag “NLdoet” plaats. Op landelijk niveau wordt deze actie georganiseerd door het Oranje Fonds. De bedoeling is dat vrijwilligers op die dag een aantal klussen gaan uitvoeren voor organisaties die het financieel niet breed hebben. Ook Hobbycentrum de Dorpswerkplaats heeft zich aangemeld met een klus en goedkeuring gekregen voor de uitvoering.

Wij gaan de toegangsweg naar het tuinhuisje en het huisje zelf opknappen.

Het geheel maakt nu een wat verouderde indruk. De bestrating wordt opnieuw gelegd en aangepast. Het deuren van het huisje krijgen een verfbeurt. Oude materialen zoals de bielzen worden afgevoerd.

Wij starten met de klus om 9.00 uur, pauzeren rond 10.30 uur en denken dat wij rond 12.00 uur de klus kunnen beëindigen. Na afloop krijgt iedere vrijwilliger een certificaat van deelname en een kortingsbon van Gamma. Zie ook de website www.oranjefonds.nl.

Voor deze klus zoeken wij nog een aantal vrijwilligers. U kunt zich aanmelden door te bellen met het hobbycentrum (tel. 284 26 48) of een mail te sturen naar info@dorpswerkplaatsnuenen.nl .

Geen reacties

Plaats een reactie