Voorjaarsmarkt een zonovergoten succes

Voorjaarsmarkt een zonovergoten succes

Geen topdrukte dit jaar tijdens de voorjaarsmarkt, maar we mogen wel weer van een succes spreken. Op zondag ging het richting 24 graden. Veel mensen zaten daarom thuis in de tuin of op een terras om te genieten van de zon. Toch liepen er bij ons hobbycentrum nog heel wat mensen binnen om onze voorjaarsmarkt te bezoeken.

Ook dit keer was er alom bewondering voor de abstracte, met veel gevoel gemaakte bloemstukken, de decoraties en het houten speelgoed dat werd aangeboden. Kinderen beschilderden hun eigen paashaas en gingen, al dan niet geschminkt, op de foto. Er werd volop genoten van koffie, thee, wafels en ijsjes. Met name op zondag was het een gezellige boel op ons zonovergoten terras. Een prima aanwinst voor ons hobbycentrum, blijkt steeds weer.

Het evenement bracht ons weer een paar nieuwe deelnemers, die graag hun hobby komen delen met anderen. Onze groei zet onverminderd door!

Het bestuur bedankt namens de deelnemers allen die met hun aankoop, groot of klein, lieten zien dat ze ons hobbycentrum een warm hart toedragen. Uiteraard ook een woord van dank aan alle deelnemers die meehielpen om dit evenement tot een succes te maken. Super!

Geen reacties

Plaats een reactie