Schilders Atelier Nuenen helpt schildergroep uit de brand

Schilders Atelier Nuenen helpt schildergroep uit de brand

Zoals bekend is ons hobbycentrum al enige tijd op zoek naar deskundige begeleiding voor verschillende activiteiten. Zo ook voor de maandagmiddag-schildergroep. Gelukkig hebben wij nu voor deze groep deskundige ondersteuning gevonden van Schilders Atelier Nuenen. Vier personen van het Atelier zullen de schildergroep begeleiden, elk lid eenmaal per maand op de maandagmiddag. Wij zijn zeer gelukkig met deze begeleiding “van buiten”. De groep is inmiddels weer gegroeid in deelnemeraantal.
Marianne Schellekens is één van de begeleiders. Zij is zeer actief op het gebied van kunstzinnige uitingen. Bovenstaand ziet een nieuwe activiteit van haar. Graag uw aandacht hiervoor.

Geen reacties

Plaats een reactie