Zonovergoten zomerfeest super geslaagd

Zonovergoten zomerfeest super geslaagd

Het zomerfeest van woensdag 23 augustus zullen we herinneren als een zonovergoten en geslaagd feest, een feest dat dit jaar samenviel op notabene de enige officiële zomerse dag in augustus. Dus we boften!

Twee dagen eerder, op maandag, was een groep vrijwilligers al begonnen aan de opbouw van het feestterrein. Onder leiding van Ad van Rooij hebben Tum, Sascha, Peter, buurman Dries, Frits en Geert voor een mooie ambiance gezorgd. Hulde!

Het feest begon met de traditionele fietstocht. Rond 13:30 uur vertrokken zo’n 56 personen voor een 33 km-lange fietstocht. De tocht ging via Gijsenrooij richting Strabrechtse hei met een pauze in de schaapskooi. Alle deelnemers kregen een keurige routebeschrijving mee die was gebaseerd op het systeem van de ANWB-knooppunten. Men was erg enthousiast. Tussen 16:00 en 16:30 uur druppelden de snelste fietsers al weer binnen waar zij zich voegden bij de eerste andere feestgangers.

Rond 17:30 uur opende voorzitter René Jansen de feestavond. Deze werd muzikaal verzorgd door Toon Cooijmans van JoCanto die uit zijn telefoon de meest fantastische verzoeknummers wist te toveren. Het feest was druk bezocht. Maar liefst 180 personen hadden zich aangemeld voor de barbecue met vlees verzorgd door slager Tebak en opgediend door vele vrijwilligers (zie foto). Ook de drankvoorziening was in goede handen. Opnieuw hulde!

Het zomerfeest is op de gevoelige plaat vastgelegd door Ben Wilde en zijn team. Houd de website in de gaten; binnenkort zullen de foto’s er op komen te staan.

Tegen 20:00 uur was het feest ten einde en ging men voldaan – goed gegeten – en tevreden huiswaarts.

Geen reacties

Plaats een reactie