Verenigingsmarkt goed verlopen

Verenigingsmarkt goed verlopen

De verenigingsmarkt is voor ons hobbycentrum goed verlopen. Dat wil zeggen dat er behoorlijk wat mensen bij de kraam zijn geweest en interesse hebben getoond voor onze activiteiten. Daarnaast zijn er ook vragen gesteld over activiteiten die wij op dit moment niet voeren, zoals breien en naaien.

Het was wel jammer dat de kraam ten opzichte van alle andere kramen wat achteraf stond. Wij stonden namelijk aan het begin van onze oprit terwijl de anderen allemaal meer op het Park stonden. Maar zoals Johan Cruyff al zei: “elk nadeel hep z’n voordeel”! In dit geval betekende dat, doordat we stonden waar we stonden, dat het mogelijk was om de mensen die daarom vroegen direct een rondleiding te geven in ons hobbycentrum.

Kortom, er was flink wat interesse; nu maar afwachten of dat ook leidt tot nieuwe deelnemers!

Geen reacties

Plaats een reactie