Bestuur praat coördinatoren bij

Bestuur praat coördinatoren bij

Op dinsdag 14 november heeft het bestuur van ons hobbycentrum de begeleiders en coördinatoren van de verschillende activiteitengroepen bijgepraat over het reilen en zeilen van de dorpswerkplaats. Op de agenda stond o.a.  een evaluatie van het afgelopen jaar en een blik op de toekomst. 

Een van de belangrijkere onderwerpen betrof de ledenadministratie. Tot nu toe schiep dat nogal eens verwarring, vooral ook omdat activiteitengroepen verschillende zgn snuffelperiodes hanteren. Vanaf 1 januari gaat dat veranderen en zal iedere (kandidaat-)deelnemer vanaf de eerste keer dat zij/hij meedoet een inschrijfformulier moeten invullen, ook wanneer er sprake is van een vanaf nu vaste snuffelperiode van drie weken.

Verder vertelde het bestuur over de voortgang van de overdracht van het gebouw van Helpt Elkander naar de gemeente. Met terugwerkende kracht tot naar verwachting 1 september krijgt Hobbycentrum de Dorpswerkplaats het zgn erfpachtrecht voor alle opstallen en inventaris. Dit betekent dat de huur stopt en dat daar het erfpachtrecht voor in de plaats komt waarbij we voortaan zelf alles zullen moeten onderhouden. Een ander gunstig gevolg van de hele overdracht naar de gemeente is, dat we sindskort zijn voorzien van een moderne meterkast en dat in het voorjaar het hele gebouw aan de buitenkant nog een keer buiten onze kosten zal worden opgeschilderd.

Een ander punt betrof het goed afsluiten van de deuren bij vertrek. In de praktijk komt het namelijk voor dat men dit vergeet. Verder kwam nog aan de orde het noodzakelijke schoonmaken van de inventaris en de ruimten bij vertrek (laat niet als dank …) en het belang van badges bij identificatie. Tenslotte meldde het bestuur dat de arboproblematiek zodanig ingewikkeld is dat men besloten heeft om deze bij derden weg te leggen.

Geen reacties

Plaats een reactie