Algemene jaarvergadering druk bezocht

Algemene jaarvergadering druk bezocht

Net zoals voorgaande jaren was de algemene jaarvergadering van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats weer druk bezocht. Circa 60 deelnemers en deelneemsters waren op 13 maart naar het Park 63b gekomen om met elkaar het reilen en zeilen van de dorpswerkplaats te bespreken.

Omdat voorzitter René Jansen verlaat was vanwege opa-verplichtingen, opende secretaris Ad van Hoogstraten de vergadering en heette hij iedereen van harte welkom.

Daarna nam penningmeester Jan Merks het van hem over en gaf de vergadering inzicht in de financiële kant van de dorpswerkplaats. 2017 Is een goed jaar geweest.

 

Inmiddels was voorzitter René Jansen binnengekomen, waarna onder zijn leiding de rest van de agenda werd afgewerkt: het verslag van de vorige keer, het jaarverslag 2017, etc. Speciale aandacht kreeg het verwerven van de lokatie Park 63b (zie separaat bericht). Op zijn eigen flamboyante manier vertelde de voorzitter over het vele werk dat door het bestuur en de commissie het afgelopen jaar is verricht.

Maar nu hebben we dan ook onze handen vrij! Een volgend punt op de agenda was dan ook een vooruitblik op 2018 en verder. Het bruist van de plannen en ideeën om van ons hobbycentrum een nog betere, veelzijdiger plek te maken waar het nog beter (en veiliger) toeven is voor nog meer Nuenenaren!

Zoals gebruikelijk werd de vergadering afgesloten met een informeel samenzijn waar gretig gebruik van werd gemaakt!

Geen reacties

Plaats een reactie