NL doet ’t, Nuenen doet ’t en ook ons hobbycentrum doet ’t!

NL doet ’t, Nuenen doet ’t en ook ons hobbycentrum doet ’t!

Zaterdag 10 maart was de dag waarop vrijwillig Nederland opnieuw de handen uit de mouwen stak. Zo ook bij Hobbycentrum de Dorpswerkplaats. In het kader van de jaarlijkse actie van het Oranjefonds NLdoet, zetten zo’n tiental vrijwilligers zich in om samen met mensen van de dorpswerkplaats het gebouw eens flink onder handen te nemen; een echte voorjaarsschoonmaak. Zo werd het magazijn opgeknapt en bijgeschilderd, werd er een inrichting gemaakt voor de grafische activiteitengroep en werd de verfopslag eens goed uitgemest en georganiseerd. Verder zijn de bomen op de oprijlaan gesnoeid en de terrassen schoon gespoten.

Halverwege de ochtend was er een gezamenlijke koffiepauze met gebak, waarna voorzitter René Jansen eenieder verraste met een prachtige kortingscheque van GAMMA bouwmarkten, een geste van het Oranjefonds dat bij de vrijwilligers in goede aarde viel.

Onderstaand een foto-impressie van deze geslaagde dag.

 

NL Doet 2018

Geen reacties

Plaats een reactie