Kerstmarkt 2018

Kerstmarkt 2018

De voorbereidingen voor onze jaarlijkse kerstmarkt zijn in volle gang. Ook dit jaar nodigen wij u graag weer uit om binnen te lopen, puur voor de gezelligheid of voor het kopen van een kerstbloemstukje, een vogelnestkastje, houten speelgoed, een moderne kandelaar of iets anders. Op onze kerstmarkt vindt u creatieve producten die de afgelopen tijd ter plaatse zijn gemaakt.

De opbrengst wordt gebruikt voor de exploitatie van het gebouw en voor de uitoefening van de activiteiten van de deelnemers. Hobbycentrum de Dorpswerkplaats vervult al jaren een belangrijke rol in Nuenen, zowel in creatief als in maatschappelijk opzicht.

Met uw aankoop op de kerstmarkt, hoe groot of klein ook, helpt u ons. En u krijgt er, naast een goed gevoel, ook iets moois voor terug! Kom dus even langs; de koffie of thee en de warme, zelfgebakken wafels staan ook dit jaar weer voor u klaar!

 

 

Openingstijden kerstmarkt:
• zaterdag 15 december van 11.00 tot 16.00 uur en
• zondag 16 december van 11.00 tot 16.00 uur.

Geen reacties

Plaats een reactie