Zelf meubels of houten speelgoed maken?

Zelf meubels of houten speelgoed maken?

Een nieuwe timmergroep?

Op maandag 18 februari zal er ’s avonds om 19.30 uur in Hobbycentrum de Dorpswerkplaats een informatieve bijeenkomst zijn waarbij we willen bekijken of we een speciale timmergroep kunnen samenstellen die zich specifiek wil richten op het maken van houten meubels en gedetailleerd houten speelgoed.

Als gast krijg je op deze avond uitleg over de uitgebreide faciliteiten die we in huis hebben. Daarna bespreken we hoe we, bij voldoende belangstelling, van start kunnen gaan. Alle voorstellen zijn welkom. Het zal daarbij uiteraard ook gaan over creativiteit. Wie draagt er leuke ideeën aan? Slaagt de opzet, dan komt de groep in principe iedere maandagmiddag bij elkaar. Als alternatief is ook de maandagavond met een uitloop tot 22.00 uur eventueel bespreekbaar.

In de houtwerkplaats van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats staan een reeks professionele houtbewerkingsmachines en veel handgereedschappen klaar voor de doe-het-zelver. De mogelijkheden om hier zelf houten werkstukken te maken, zijn nagenoeg onbegrensd. De praktijk bewijst dat echte doe-het-zelvers elkaar voortdurend stimuleren om mooie dingen te maken. 

Wanneer je besluit om deelnemer te worden dan kun je voor slechts 100 euro per jaar -opgeteld- 4 dagen per week (!) in de houtwerkplaats terecht. In het hobbycentrum zijn altijd specialisten aanwezig die je wegwijs maken in het veilig gebruik van de diverse machines. Doe je mee?

De ingang van ons hobbycentrum ligt aan Park 63b in het centrum van Nuenen tussen restaurant Ratatouille en restaurant Goesting. Achter de poort ligt de eigen parkeerplaats van het hobbycentrum. Lijkt het je misschien wel wat om mee te doen, dan zien we je graag -geheel vrijblijvend- maandagavond 18 februari om 19.30 uur op de koffie.

Geen reacties

Plaats een reactie