Frans van Dooren filmt Dorpswerkplaats

Frans van Dooren filmt Dorpswerkplaats

Frans van Dooren doet aan houtsnijden. Sinds 2018 is hij deelnemer van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats. En behalve dat hij heel verdienstelijk hout weet te bewerken, houdt hij ook van filmen. Zo heeft Frans kortgeleden geheel op eigen initiatief en naar eigen inzichten een alleraardigste video gemaakt van de verschillende activiteiten van ons hobbycentrum. Het is een echte promotiefilm geworden. Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk dan hier.

2 Reacties

 • karin lieuwen

  21.02.2019 om 15:07 Beantwoorden

  kan het filmpje niet vinden, waar moet ik zoeken?

  • Hans van der Linden

   23.02.2019 om 13:26 Beantwoorden

   Karin, er staat nu een rechtstreekse link bij het bericht en die werkt.

Plaats een reactie