Paasmarkt / voorjaarsmarkt een warme douche

Paasmarkt / voorjaarsmarkt een warme douche

Op zaterdag 6 en zondag 7 april was het twee dagen lang paas-/voorjaarsmarkt bij Hobbycentrum de Dorpswerkplaats! Prachtig voorjaarsweer was het. Met, vooral op zondag, overvolle terrasjes aan het Park.

Toch namen veel mensen even de tijd om met een aankoop op de paasmarkt hun blijk van waardering te tonen voor de rol die het Nuenense hobbycentrum al bijna 25 jaar vervult. De een kocht een bloemstukje of iets anders voor in huis, de ander houten speelgoed of een vogelhuisje voor de tuin. Opnieuw draaide de wafelproductie op volle toeren, de warme lekkernij was op sommige momenten niet aan te slepen.

Het voelt allemaal aan als een stille vorm van sponsoring, een ongevraagde warme douche dus voor het Nuenense hobbycentrum. Opnieuw is er sprake van een mooie opbrengst en daar was het uiteraard allemaal om te doen.

Het evenement leverde ook weer een paar nieuwe aanmeldingen op van geïnteresseerde mensen die binnen een kijkje kwamen nemen.

Namens de 450 deelnemers van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats bedankt het bestuur alle bezoekers voor hun hartverwarmende bijdrage.

Geen reacties

Plaats een reactie