Topscorer en winnaar bij actie Rabobank ClubSupport

Topscorer en winnaar bij actie Rabobank ClubSupport

Mega-opbrengst van € 2.208,98 maakt in één de klap aanschaf van een AED mogelijk

Onze voorzitter René Jansen staat er nog een beetje verbaasd bij met -puur voor de foto- de AED van Het Klooster in zijn handen…

 

 

 

Binnenkort hoeft hij geen apparaat meer te lenen voor een foto. Want op donderdag 24 oktober heeft hij, samen met onze penningmeester Jan Merks, te horen gekregen dat ons hobbycentrum dit jaar de hoogste score heeft behaald bij de actie Rabobank ClubSupport! Geweldig!! Een drukke, feestelijke avond werd het. Trots alom, veel publiciteit en van alle kanten felicitaties met deze fantastische score.

Opnieuw is bewezen dat ons hobbycentrum een grote club vrienden heeft die ons een warm hart toedraagt. Dankzij onze vrienden- én uiteraard de Rabobank- mogen we binnenkort een bedrag van €2.208,98 tegemoetzien op de bankrekening van ons hobbycentrum en overgaan tot de aanschaf van dit uiterst belangrijke, levensreddende apparaat.

En dan is er daarna nog een bedrag over voor cursussen om het apparaat op de juiste manier te bedienen. Een aantal voorbereidingen daarvoor zijn al opgestart. Het bestuur kan nu meteen op zoek naar een interessant aanbod om de AED in huis te halen. Hoe eerder hoe beter beter!

De uitreiking van de Rabobank ClubSupport cheques is te zien in een uitzending van de LON op https://www.youtube.com/watch?v=Sjfvak_SkRI

Dank aan IEDEREEN, die op enigerlei manier heeft bijgedragen aan dit fantastische resultaat.

Jazeker, de duimpjes van het bestuur gaan omhoog, namens alle deelnemers!

Geen reacties

Plaats een reactie