Kerstmarkt groot succes

Kerstmarkt groot succes

Dit jaar was het opnieuw topdrukte op de kerstmarkt van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats. Twee dagen op rij in de rij, dát was het regelmatig terugkerende beeld. Van alle kanten tevreden gezichten dus. De opbrengst van de kerstmarktverkoop zal worden gebruikt voor de diverse hobbyactiviteiten en de exploitatie en het onderhoud van het gebouw. Prachtig toch?

Zoals gewoonlijk werden de mooiste dingen het eerst verkocht: tientallen kerstbloemstukjes, houten speelgoed, decoratiestukken voor binnen en buiten, prachtig breiwerk, keramiekkunst in allerlei vormen. Alles met veel liefde met de hand gemaakt. Gelukkig bleef er nog genoeg over voor de honderden mensen die wat later binnenliepen. De inspanningen van de creatievelingen in het hobbycentrum zijn niet voor niets geweest.

Vanaf nu: groot woningaanbod voor mezen

Wat bleek tijdens de kerstmarkt? Mezen en andere vogels in en rond Nuenen kunnen komend voorjaar een luxe en ruim woningaanbod tegemoetzien. De eikenprocessierups krijgt het hier zwaar. Jazeker, ALLE beschikbare vogelhuisjes zijn tijdens de kerstmarkt verkocht! ‘’Oppertimmerman’’ Henk van Engeland kan terecht glunderen, samen met de andere timmerlieden in ons Nuenense hobbycentrum, waaronder ook de timmerdamesgroep van de donderdagochtend. Tientallen (vakkundig gemaakte) nestkastjes staan er nu in bestelling. Je kunt ze het hele jaar kopen op Park 63b, net zoals houten speelgoed. De volledige opbrengst gaat naar stichting Hobbycentrum de Dorpswerkplaats Nuenen

Het Nuenense hobbycentrum bedankt u!

Voorzitter René Jansen: “We hebben opnieuw mogen vaststellen dat we als Nuenens hobbycentrum volop in de samenleving staan en hoog worden gewaardeerd, da’s echt super. Namens onze 482 deelnemers wil ik graag iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage, groot of klein. Laten we er samen maar weer een mooi, gezond jaar van maken vol creativiteit en héél veel gezellige ontmoetingen!”

Geen reacties

Plaats een reactie