Gemeentebestuur op werkbezoek

Gemeentebestuur op werkbezoek

Op dinsdag 4 februari brachten burgemeester Maarten Houben en de wethouders Ralf Stultiëns, Carolien van de Brakel en Joep Pernot een werkbezoek aan ons hobbycentrum. Gemeentesecretaris Jan van Vlerken vergezelde het gezelschap.

Er werd gestart met een presentatie waarin de gemeentelijke bestuurders konden zien wat er allemaal gebeurt in en om ons gebouw. Alle activiteiten maar ook zaken als het onderhoud aan het gebouw kwamen daarbij in beeld, letterlijk. Voorzitter René Jansen benadrukte meermaals de belangrijke sociale en maatschappelijke rol die ons hobbycentrum al 25 jaar vervult. Het draait niet alleen om hobby en creativiteit; we zijn daarnaast vooral ook een gezellig ontmoetingscentrum dat mensen vitaal houdt, tot op hoge leeftijd.

Uiteraard kwamen de gestage groei en de daardoor noodzakelijke uitbreidingsplannen ter sprake, net zoals de financiering die daarbij nodig is. De presentatie leidde tot een aantal wederzijdse detailvragen, adviezen en opmerkingen.

Het werkbezoek werd afgesloten met een ronde door het gebouw, samen met het dagelijks bestuur. De gasten konden zo zelf de sfeer proeven en met eigen ogen zien wat er gebeurt, welke faciliteiten we in huis hebben en hoe we onze ambitieuze toekomstplannen willen verwezenlijken.

Geen reacties

Plaats een reactie