Rabo ClubSupport 2020 van start

Rabo ClubSupport 2020 van start

Hobbycentrum de Dorpswerkplaats wil de luchtkwaliteit in het gebouw verbeteren. Helpt u mee?

Met de landelijke actie Rabo ClubSupport investeert de Rabobank een deel van de winst in lokale clubs, verenigingen en stichtingen. Dit jaar stelt de Rabobank €10 per lidmaatschap beschikbaar. Rabobank-leden bepalen via een individuele stemming hoe het totale bedrag wordt verdeeld onder de verenigingen en stichtingen die meedoen. Bent u lid van de Rabobank? Dan vragen wij u ook dit jaar weer maximaal te stemmen op ons Nuenense Hobbycentrum de Dorpswerkplaats.

Stemmen verloopt dit jaar via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren. De stemperiode start op 5 oktober en eindigt op 25 oktober. Alleen leden kunnen stemmen. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe meer geld we ontvangen voor het realiseren van ons doel. 

 

Ons doel voor dit jaar: een verbeterde ventilatie in ons gebouw

Het Nuenense hobbycentrum probeert goed te zorgen voor haar deelnemers, ook in deze coronatijd. Met de aanleg van een ventilatiesysteem willen we zorgen voor gezondere, zuivere lucht in het gebouw. 

U kunt ons daarbij helpen.

 

Het bestuur van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats dankt u hartelijk voor uw medewerking.

Geen reacties

Plaats een reactie